Serverar: 4 portioner
Vit choklad och hallon är en uppenbarelse.
1. Tina hallonen. Lägg gelatinpulvret i blöt i 3-4 msk kallt vatten ca 5 minuter. 2. Koka upp grädde, mjölk och socker. 3. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och lägg ner chokladen och gelatinet att smälta i gräddmjölken. 4. Häll upp krämen i glas, täck över och ställ kallt ca 3 timmar. 5. Passera hallonen genom en sil så att kärnorna kommer bort. Blanda hallonsåsen med vin och florsocker, späd ev. med lite vatten. 6. Vid serveringen hälls såsen över pannacottan. Garnera med färska bär.
Jättegod! Smälter i munnen och är så len i smaken. Dessutom riktigt enkel att tillaga.
Extremt god efterrätt. God att bara servera med tinade hallon, om man inte vill göra såsen vill säga. :)