Vit tryffel

kanon till jul

Ingredienser

  • 0,5 kg vit choklad
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 3 cl mörk rom
  • Instruktioner

    1. Hacka chokladen.Koka upp grädden. Häll chokladen i den varma grädden och tillsätt rommen. Rör om så att ingredienserna blandas och chokladen är helt smält. Låt stelna.
    2. Gör små kulor av chokladen och doppa kulorna i smält choklad. Rulla sedan kulorna i rostad cocos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Klassiska rätter och deras namn
    Den klassiska restaurangmaten är en del av vår historia. I Sverige...

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben