Vitchokladmousse med färska bär
Serverar:
4-6 portioner
Världens godaste efterrätt. Passar utmärkt med ett glas champagne till.
Ingredienser
2 dl vispgrädde
150 g vit chocklad
1 ägg
1 dl kesella
Färska bär, t ex hallon eller blåbär
Instruktioner
Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner kesella och sist grädden.
Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca1 tim. Toppa moussen med bär.
Liknande recept
Tårta med färska bär
Johannas delikata muffins med färska bär
5
25 min
Chokladpavlova med topping av youhurtgrädde och färska bär
1 h
10
Marängtårta med mindre socker, färska bär och vaniljkesella
4
Smördegsbakelse med färska bär
12 min
4
Fruktte med färska bär och citronmeliss
4
Vit chokladcheesecake med färska bär
5
1
1
Kardemummabullar med vaniljcrème och färska bär
6-8
Citronmousse med färska bär
4
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!