vitlöks-toppad sparris

Serverar: 1-4 portioner

Tid: 10 minuter

Härligt enkel o fräsch förrätt som går att fixa med enkla medel Jag gillar Lidl´s burksparris den vita långa

Ingredienser

  • En burk vit sparris (lång)
  • kruksallad el likn att bottna tallriken med
  • gräddfil
  • krossad vitlök 1-2 klyftor
  • svart kaviar
  • salt
  • svartpeppar nymald
  • Bröd
  • ev citronklyfta
  • Instruktioner

    1. Bottna förrättstallrik med vacker garnering sallad Lägg på en knippe sparrisar liksom längs med inte kors o tvärs gör en röra av gräddfil o kross vitlök, smaka av med salt o peppar (tänk på att kaviar är salt) lägg en klick gräddfilsröra på sparrisen toppa med svart kaviar
    2. garnera gärna med liten körsbärstomat, etc efter smak o vad du har hemma
    3. servera till en bit gott bröd eller klassisk rostad trekant

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben