Vitlöksbröd

Serverar: 12 portioner

Vitlöksbröd är så gott

Ingredienser

  • 6 skivor vitt rostbröd halverade diagonalt
  • 100 gram smör
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 tsk limejuice
  • 2 msk olivolja citron
  • 1 tsk tricolorsalt
  • 1 tsk torkad dragon
  • Instruktioner

    Skär bort kanterna från brödet och dela dem på diagonalen. Lägg bakplåtspapper på en ugnsplåt & värm ugnen till 250 grader. Skala vitlöken och riv den fint på rivjärnet, blanda ihop alla ingredienser & rör till en krämig mjuk konsistens. Bred på smöret på bröden & grädda ca 8-10 min tills de fått fin färg. Ta ut dem ur ugnen och bred på ytterliggare ett lager och låt dem svalna på plåt så blir de frasiga! Servera som tilltugg till en välkomstdrink!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    ScarlettRose 15 april 2011

    Kanongott! Brukar göra det här till soppa :)

    sessa79 21 november 2012

    var gott till gulasch soppa . Fräsch smak..man får både vitlök o citron smak.. :)

    Relaterade Artiklar

    Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
    Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben