Vitlöksbröd

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegoda!

Ingredienser

  • minibaguetter
  • 1/2 kruka persilja
  • 1 - 2 skalade vitlöksklyftor
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C. Skär minibaguetter längs med och sedan i 2 cm breda stavar. Mixa persilja,skalade vitlöksklyftor, salt och olivolja slätt i matberedaren. Pensla brödstavarna, rosta i ugnen 5–10 minuter.
    2. Svårighetsgrad: Lättlagat

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
    Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben