Vitlökspocherad lax med färsk pasta och limeromsås
Serverar:
4 portioner
Gott!
Ingredienser
1 paket (4 bitar à 140 g) fryst lax
1 l vatten
1 msk salt
2 klyftor vitlök, krossade
1 burk lätt crème fraiche
1 burk röd caviar
1 lime, pressad
1 kruka gräslök, hackad
2 paket färsk pasta fettuccine
Salt
Peppar
Instruktioner
Koka upp vatten med salt och vitlöksklyftor.
Skölj av laxbitarna och lägg dem i kastrullen. Lägg på lock och stäng av plattan. Låt stå i 10 minuter.
Koka upp pastavatten och koka enligt anvisning på paketet.
Blanda crème fraiche med caviar, lime och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
Servera pastan med sås och lax, gärna tillsammans med sallad och bröd.
Liknande recept
Lax med kryddig, krämig färsk pasta
5
20 min
4
1
Grillad lax med färsk pasta och spenat
3
30 min
2
1
Pasta med ädelost, cashewnötter och lax
4.9
4
4
Medelhavsbiffar med färsk pasta och zucchini
12
Rökt lax med citron, färsk spaghetti och crème fraiche
5
10 min
2-3
Rosépepparmarinerad kycklingfilé med färsk pasta kall currysås
5
30 min
2
Pasta med broccoli och lax
5
25 min
3
1
Pasta med ädel lax
4
20 min
5-6
1
Ädelostsås, pasta och lax
4.6
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!