Vitlökspocherad lax med färsk pasta och limeromsås

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 1 paket (4 bitar à 140 g) fryst lax
  • 1 l vatten
  • 1 msk salt
  • 2 klyftor vitlök, krossade
  • 1 burk lätt crème fraiche
  • 1 burk röd caviar
  • 1 lime, pressad
  • 1 kruka gräslök, hackad
  • 2 paket färsk pasta fettuccine
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten med salt och vitlöksklyftor.
    2. Skölj av laxbitarna och lägg dem i kastrullen. Lägg på lock och stäng av plattan. Låt stå i 10 minuter.
    3. Koka upp pastavatten och koka enligt anvisning på paketet.
    4. Blanda crème fraiche med caviar, lime och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
    5. Servera pastan med sås och lax, gärna tillsammans med sallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben