Vitlöksräkor på rostat bröd

Serverar: 4 portioner

Detta kan man betala dyrt för på en restaurang eller så gör man det själv.Tänkte att det kan inte vara så svårt. Löjligt enkelt, billigt är det också. Supergott !!!

Ingredienser

  • 1 burk räkor i lag (360 g)
  • 3 msk smör
  • ½-1 msk persilja
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 4 rostade brödskivor
  • Instruktioner

    Rosta brödet och häll bort lagen från räkorna. Smält smöret i en kastrull och pressa i vitlöken, tillsätt räkorna och persiljan. Rör om och lägg vitlöksräkorna på det rostade brödet. Sleva gärna över vitlökssmöret som är kvar i kastrullen. Servera genast. För mer "sås" tillsätt lite rapsolja när du smälter smöret.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28

    Kommentarer (2)

    millan15 29 augusti 2010

    Jättegott, fast vi hade handpillade räkor. Lite mer jobb men så gott.

    7201 30 augusti 2010

    Tack vad roligt att höra !!!!! Alltid godare med "Riktiga" räkor.... Roligt att ni gillade detta :-)

    Relaterade Artiklar

    Snabblagat!
    Vardagsmat ska vara lika god som den ska vara enkel och snabbatt tilla...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben