Salta och peppra kycklingbitarna och woka dem i pressad vitlök. Lägg i wokgrönsakerna (gärna med vattenkastanjer och minimajs) och krydda med currypastan, oystersaucen och fyll upp med cocosmjölken.
Smaksätt med äkta soya, salt, peppar och färska hackade örter.
Servera med jasmineris.
Om det är till bjudning fungerar ett lite starkare öl med beska till det här :-)
Väldigt gott gick hem hos alla i familjen kommer göra det igen.
speedfreak12 februari 2009
Gjorde en variant på denna idag.. mitt första försök på thai-inspirerad mat. Hade ingen paprika hemma, bytte ut oystersauce mot fisksås. La till en halv tunt skivad gul lök, lite hackad spansk grön peppar och strödde lite hot ground chili köpt i thailand (väldigt stark..)
Blev riktigt gott faktiskt :) så tackar för receptet som blev till grund för min lagning idag :)
Väldigt gott gick hem hos alla i familjen kommer göra det igen.
Gjorde en variant på denna idag.. mitt första försök på thai-inspirerad mat. Hade ingen paprika hemma, bytte ut oystersauce mot fisksås. La till en halv tunt skivad gul lök, lite hackad spansk grön peppar och strödde lite hot ground chili köpt i thailand (väldigt stark..) Blev riktigt gott faktiskt :) så tackar för receptet som blev till grund för min lagning idag :)