Wokat grönsaksris med kyckling

Serverar: 4 portioner

Kyckling i ugn med smak av tandoori smakar gott med grönsaker och ris.

Ingredienser

  • 8 kycklingben
  • smör- & rapsolja
  • 2 tsk tandoorikrydda
  • 2 dl jasminris
  • 3 dl strimlade grönsaker
  • 1 dl krossad ananas
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Sås
  • 2 dl gräddfil
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225º.
    2. Lägg kycklingen på ett ugnssäkert fat. Pensla med smör- & rapsolja och krydda med tandoori. Stek i mitten av ugnen 25-30 min.
    3. Koka riset. Stek grönsakerna i smör- & rapsolja i en het stekpanna. Rör i ris, ananas, salt och peppar.
    4. Servera med kycklingen och såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben