Serverar: 4 portioner
Tid: 40 minuter
En god wok som är enkel att göra
skär kycklingen i strimlor. lägg nudlarna i kallt vatten. låt dem ligga tills de är mjuka vilket bör ta ca 15 minuter (varierar mellan olika nudlar). skala zucchinin och skär i tärningar. skär ner paprikan, pepparn, purjolöken och rödlöken i mindre bitar. låt en wokpanna eller stekpanna bli riktigt varm på spisen. bryn sesamfröna, koriandern och curryn i olivolja. lägg i kycklingstrimlorna och bryn dem i ett par minuter. lägg därefter i alla grönsakerna, utom vattenkastanjerna, och bryn dem en aning. häll i vattnet, smaksätt med oystersåsen, sweet chilin, sesamoljan och den rivna ingefäran. låt woken puttra en liten stund. lägg i vattenkastanjerna och nudlarna. rör runt och smaka av med ytterligare oystersås om så önskas. låt det hela bli varmt i pannan innan servering.