Wraps med skink- och paprikafyllning

Serverar: 4 portioner

Gott att ta med sig ut på picnic.

Ingredienser

  • 250 g Keso
  • 1 röd paprika
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • 2 mjuka tunnbröd
  • Salladsblad
  • 6 skivor rökt skinka
  • Instruktioner

    1. Skär paprikan på mitten och plocka ur kärnorna. Skär sedan paprikan i små tärningar. Blanda paprikan och keso. Salta och peppra försiktigt.
    2. Täck tunnbröden med salladsblad. Lägg 3 skivor skinka och hälften av paprikafyllningen på varje bröd. Rulla ihop. Dela sedan de 2 rullarna i mitten, så att du får 4 wraps. Slå in wrapsen i folie.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben