Skink- och ostsås

Serverar: 4 portioner

En jättegod pastasås, där muskot sätter pricken över i!

Ingredienser

  • 50 g margarin
  • 3/4 dl vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 100 g kokt skinka
  • 100 g rökt skinka
  • 1 msk riven muskotnöt
  • 4 dl riven ost
  • 2 påsar riven Parmesanost
  • 3 dl crème fraiche
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Fräs margarin och vetemjöl i en kastrull och späd med mjölken till en tunn, fin sås. Blanda i den hackade skinkan och låt puttra i 5 minuter. Blanda i crème fraichen och den rivna osten. Krydda med muskotnöt och svartpeppar (sältan får såsen av den rökta skinkan).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben