Sandras skink- och broccolipaj

Tid: 1 timme

Mjölkfri.

Ingredienser

  • Ca 250 g rökt skinka eller kassler
  • 250-300 g broccoli (förkokta i saltat vatten)
  • Deg
  • 150 g margarin milda mjölkfritt
  • 3-4 dl vetemjöl
  • Ca ½ dl vatten
  • Äggstanning
  • 3 dl soyamjölk
  • 3 ägg
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda margarin, vatten och vetemjöl till en smidig deg. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda ca 7min på 200 ° C.
    2. Hacka/ strimla skinkan/kasslern, dela den förkokta broccolin i små bitar och lägg allt i pajskalet.
    3. Rör ihop ingredienserna till äggstanningen och häll över.
    4. Grädda mitt i ugnen ca 30-40min. 200° C

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben