Yoghurtdessert med bär- och rödvinscoulis
Serverar:
4 portioner
Mums
Ingredienser
1 l naturell lättyoghurt
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
1/4 dl Dansukker Finkornigt Strösocker
1 dl vispgrädde (kan uteslutas)
1/4 l valfria bär eller frukter
1 dl rödvin
1 dl Dansukker Ljus Sirap
Instruktioner
Låt yoghurten rinna av över natten i kaffefilter. Blanda yoghurten med de båda sockersorterna. Vispa grädden till skum och vänd ner i blandningen.
Lägg upp blandningen på 4 tallrikar. Fördela bären runt om.
Blanda rödvin och sirap, koka samman tills hälften återstår. Häll försiktigt över bär och yoghurt precis innan serveringen.
Liknande recept
Yoghurtdessert med mango och kardemumma
4
Bär- och citronpaj
5
10
Yoghurtdessert
4
Bär- eller fruktmuffins
15-20
Enkel yoghurtdessert
5
4
1
Anjushkas nyttiga bär- och mangosorbé
25 min
4-6
Yoghurtdessert med vindruvor
6
Yoghurtdessert
4-5
Citrondoftande yoghurtdessert med jordgubbar och rostad mandel
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!