Yoghurtdessert med bär- och rödvinscoulis

Serverar: 4 portioner

Mums

Ingredienser

  • 1 l naturell lättyoghurt
  • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
  • 1/4 dl Dansukker Finkornigt Strösocker
  • 1 dl vispgrädde (kan uteslutas)
  • 1/4 l valfria bär eller frukter
  • 1 dl rödvin
  • 1 dl Dansukker Ljus Sirap
  • Instruktioner

    1. Låt yoghurten rinna av över natten i kaffefilter. Blanda yoghurten med de båda sockersorterna. Vispa grädden till skum och vänd ner i blandningen.
    2. Lägg upp blandningen på 4 tallrikar. Fördela bären runt om.
    3. Blanda rödvin och sirap, koka samman tills hälften återstår. Häll försiktigt över bär och yoghurt precis innan serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben