Yoghurtglass med kardemumma och mandel
Serverar:
4-6 portioner
Syndigt god indisk glass som förför dina smaksinnen.
Ingredienser
2 äggulor
1/2 dl honung
1 dl matyoghurt
1 tsk nystött kardemumma
1 dl hackad, rostad sötmandel
3 dl vispgrädde
Instruktioner
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 tim.
Låt stå i rumstemperatur att mjukna ca 30 min innan glassen serveras, rör den ev mjuk med en sked strax före servering.
Servera gärna en fruktsallad till.
Liknande recept
Chokladkaka med mandel och kardemumma
Yougurtglass med kardemumma och mandel
4-6
Blåbärspaj med mandel & kardemumma
4
Brända mandlar med marsipan
30
1
Glöggryta med mandel
5
1 h 30 min
4
2
Kardemumma bulle
1
Fiberbröd med mandel
3
2
Kalasrutor med choklad och mandel
4
2
Kärlekspaj med vitchoklad, kardemumma och Baileys
4.5
1 h
6-8
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!