Yougurtglass med kardemumma och mandel

Serverar: 4-6 portioner

Syndigt god indisk glass som förför dina smaksinnen.

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1/2 dl honung
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk nystött kardemumma
  • 1 dl hackad, rostad sötmandel
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
    2. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 tim.
    3. Låt stå i rumstemperatur att mjukna ca 30 min, rör den ev mjuk med en sked strax före servering. Servera gärna en fruktsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben