Yougurtglass med kardemumma och mandel
Serverar:
4-6 portioner
Syndigt god indisk glass som förför dina smaksinnen.
Ingredienser
2 äggulor
1/2 dl honung
1 dl matyoghurt
1 tsk nystött kardemumma
1 dl hackad, rostad sötmandel
3 dl vispgrädde
Instruktioner
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 tim.
Låt stå i rumstemperatur att mjukna ca 30 min, rör den ev mjuk med en sked strax före servering. Servera gärna en fruktsallad till.
Liknande recept
Yoghurtglass med kardemumma och mandel
4-6
Chokladkaka med mandel och kardemumma
Blåbärspaj med mandel & kardemumma
4
Brända mandlar med marsipan
30
1
Glöggryta med mandel
5
1 h 30 min
4
2
Kardemumma bulle
1
Fiberbröd med mandel
3
2
Kalasrutor med choklad och mandel
4
2
Kärlekspaj med vitchoklad, kardemumma och Baileys
4.5
1 h
6-8
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!