Yoghurtpannacotta med vanilj och citron
Serverar:
4 portioner
Len pudding med god syrlig smak passar till de flesta frukter och bär.
Ingredienser
2 gelatinblad
1 dl mellangrädde
1/2 vaniljstång
Finrivet skal av en liten citron
4 msk strösocker
3 dl turkisk yoghurt
Tillbehör
200 g hallon
2 nektariner
Instruktioner
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter.
Koka upp grädden med en halverad och urskrapad vaniljstång samt finrivet citronskal.
Ta upp gelatinbladet och låt det smälta i grädden. Tillsätt sockret och låt svalna.
Vispa ner yoghurten och häll upp i glas eller portionsformar. Låt stelna i kyl några timmar.
Garnera med hallon och nektariner.
Liknande recept
Jordgubbssylt med citron och vanilj
4.8
1
3
Päronmarmelad med ingefära, vanilj och citron
4.5
45 min
4
6
Lätt sockerkaka med smak av citron, kardemumma och vanilj
1 h
1
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Vanilj/kokos bullar
4.6
45
19
Lakritskaka med citron
4
4-6
1
Melonsalsa med citron
5
4
Sockerkaka med citron
5
40 min
10
2
Vanilj cupcakes med creme cheese frosting
4.6
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!