Zucchini-och aubergineröra med fetaost

Serverar: 3 portioner

Tid: 10 minuter

En egenkomponerad blandning som är jättegod att ha till kött, fisk eller fågel. Man kan även ha den som tapas tillbehör om man vill.

Ingredienser

  • 1 zucchini
  • 1 aubergine
  • 1 förpackning getost med smak av soltorkade tomater och basilika
  • Olivolja
  • Flytande margarin
  • Torkad Oregano
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Tärna zucchini och aubergine i lagom stora bitar. Tärna getosten i valfri storlek. Häll i olivolja i en het stekpanna och häll sedan i grönsakerna. Stek nån minut och ringla sedan över lite margarin över grönsakerna och rör. Krydda efter behag. Dock inte alltför starkt pga att getosten har smak i sig. När grönsakerna har fått fin färg så häller man i getosten och rör om. När osten har smält och blandningen har fått fin konsistens kan man servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben