Zucchinisoppa med parmesanflarn

Serverar: 4 portioner

De knapriga ostflarnen lyfter soppan. Om du vill ha en redd soppa, komplettera receptet med ett par matskedar grädde.

Ingredienser

  • 1 skalad zucchini
  • 4 dl vatten
  • 1 tärning god buljong
  • Salt
  • Peppar
  • 50 g parmesan
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Riv osten och lägg ut teskedsstora högar på bakplåtsförsedd plåt. Ugnsgratinera tills osten fått en lätt gyllene färg. Låt svalna på plåten.
    2. Skala och tärna zucchinin. Låt den koka i vatten och buljong i ca 15-20 minuter. Mixa soppan och krydda med salt och peppar. Red den eventuellt med lite grädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben