skulle vilja ha fler recept på det. Tack på förhand:)
ally7515 augusti 2009
Brukar använda multisocker. Jag kokar upp grädde o häller i multisockret, Så kan man ju smaksätta den om man vill. Kan inte måtten men det står på paketet. Det blir tjockt av det.
jag skall absolut testa alla. Tack så jätte mycket
bill6216 augusti 2009
Skrivet av ally75 den 15 aug 2009
Brukar använda multisocker. Jag kokar upp grädde o häller i multisockret, Så kan man ju smaksätta den om man vill. Kan inte måtten men det står på paketet. Det blir tjockt av det.
I allt om mat fanns för några år sedan en meny för 20gäster där gör man pannacotta på
2 liter matlagningsgrädde
2 dl kolasås för glass Ohoj eller vad de heter
8 blad gelantin, blötlagda
Man värmer grädde med kolasåsen och i en kopp blandar man gelantin och lite varm gräddblandning. Blanda ner i kastrullen
jag brukar sedan hälla allt i en kanna som jag sedan häller pannakottan i vinglas med. Har kartongerna kvar till vinglasen vilket gör det lätt att ställa in dem i kylen till dagen efter. Jag rårör sedan hallon och socker som jag lägger på innan det ska serveras. Jag har latteskedar till serveringen.
Det är hur lätt som helst att minska ner receptet. Och det har fått väl godkänt av en kock som tyckte konsistensen var super. Lycka till!
skulle vilja ha fler recept på det. Tack på förhand:)
Brukar använda multisocker. Jag kokar upp grädde o häller i multisockret, Så kan man ju smaksätta den om man vill. Kan inte måtten men det står på paketet. Det blir tjockt av det.
Här kommer några förslag på ena riktigt smarriga pannacotta recept.
Pannacotta med Center
Vit chokladpannacotta med päronsalsa
Apelsinpannacotta med dumlefluff
Baileys pannacotta
Chokladpannacotta med hallongrädde
Hallonpannacotta
Här kommer några förslag på ena riktigt smarriga pannacotta recept.
Pannacotta med Center
Vit chokladpannacotta med päronsalsa
Apelsinpannacotta med dumlefluff
Baileys pannacotta
Chokladpannacotta med hallongrädde
Hallonpannacotta
jag skall absolut testa alla. Tack så jätte mycket
Brukar använda multisocker. Jag kokar upp grädde o häller i multisockret, Så kan man ju smaksätta den om man vill. Kan inte måtten men det står på paketet. Det blir tjockt av det.
tack för ditt svar
Gjorde denna igår o den var både god och lätt att göra.:p
Jordgubb- och limepanacotta
I allt om mat fanns för några år sedan en meny för 20gäster där gör man pannacotta på
2 liter matlagningsgrädde
2 dl kolasås för glass Ohoj eller vad de heter
8 blad gelantin, blötlagda
Man värmer grädde med kolasåsen och i en kopp blandar man gelantin och lite varm gräddblandning. Blanda ner i kastrullen
jag brukar sedan hälla allt i en kanna som jag sedan häller pannakottan i vinglas med. Har kartongerna kvar till vinglasen vilket gör det lätt att ställa in dem i kylen till dagen efter. Jag rårör sedan hallon och socker som jag lägger på innan det ska serveras. Jag har latteskedar till serveringen.
Det är hur lätt som helst att minska ner receptet. Och det har fått väl godkänt av en kock som tyckte konsistensen var super. Lycka till!
:)Detta recept kom till idag
Pannacotta med blåbärsgelé toppad med blåbär
Multisocker är toppen och blir supergott!!