Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb- och limepanacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt sommarefterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten ca 5 min.Koka upp grädde och socker, krama ur gelatinbladet och rör ner det i i grädden. Låt svalna något.
  2. Blanda ner kesellan och fördela i små glas och ställ i kylen att stelna ca 3 timmar.Skär jordgubbarna i skivor, dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet.Blanda jordgubbar med passionsfrukterna och fördela det på pannacottan vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 16 augusti 2009

    Supergod och lätt att göra. Kommer helt klart att göra detta igen. Klart en femma. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.