Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb- och hallonsaft med vanilj

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett omgjort och påhittat recept som jag lyckades med enligt min sambo.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet. Skölj jordgubbar och hallon. Dela på vaniljstången i mitten. Lägg ner jordgubbar, hallon och vaniljstängerna i det kokande vattnet. Låt koka i 10 minuter. Häll upp i silduk eller använd ett durkslag med en handduk i och låt rinna av ca 30 minuter. Häll i saften i en ren kastrull med råsockret och låt koka upp i 10 minuter. Ta bort eventuellt skum från saften. Häll i saften i rena flaskor. Ställ dem sedan svalt. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.