Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärssylt med nektariner och vanilj

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Svarta vinbär, nektarin och vanilj blir en mycket lyckad kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, dela och kärna ur nektarinerna. Skär dem i cm - stora bitar. Skär ett snitt i vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp nektarinerna, svarta vinbär,vaniljstång,frön och vatten i en kastrull. Koka med lock ca 5 minuter. Blanda i syltsocker och koka ytterligare 2 - 5 minuter, omogna bär behöver kortare tid. skumma av. Blanda i natriumbensonat. Häll upp på varma, väl rengjorda glasburkar. Sätt på lock och låt kallna. Förvara sylten kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.