Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skumbanansfluff

  • Penne 15 januari 2009

    Är det någon som kan det här med fluff, för jag behöver verklgien hjälp. Jag vet att jag läst om det i en tråd för länge sen men hittade inte den.

    Igår prövade jag att göra fluff för första gången och har låtit det svalna över natten. Jag gjorde skumbanansfluff, och använde 100 g skumbananer och 3 dl grädde. När den hade svalnat i kylen i ca 4-5 timmar så var den ganska hård, typ som marsansås eller lite hårdare. Ska det vara så?

    Går den att vispa som grädde eller brer man på den som den är på tårtan?

    Hade tänkt ha den uppe på så jag skulle vilja vispa den lite fluffigare...

    Om nån vet så är jag tacksam för hjälp...! :) //Sussie

  • kfors 15 januari 2009

    Hej
    Ursäkta att jag frågar:D
    Men "fluff" vad är det?
    Har aldrig hört talas om det.:'(

    MVH kfors

  • Tillberga 15 januari 2009

    Skumbanankräm http://www.matklubben.se/matprat/oenskelaadan_41/taarta_med_skumbananer_6400.html

    här är den "gamla" tråden

  • Penne 15 januari 2009

    Åh, tack snälla för hjälpen, då prövar jag o vispa den ikväll. Ska bli mycket spännande att se hur detta blir, har aldrig pröva förut!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.