Hej
Jag prenumererar på surdegskultur från www.mejeribolaget.se
Man blandar det med vatten och låter det stå över natten sedan har man en härlig surdeg att baka bröd på.
Med varje sats surdeg medföljer alltid 2 nya recept.
Detta kan jag varmt rekomendera. Jag använder även min mammas surdegasrecept som hon har prenumererat på från sockerbolaget.
(Y)
Okänd2 juni 2008
det är jätte enkelt att sätta en egen surdeg.
1 del vatten och två delar mjöl. (grovt rågmjöl eller vete)
låt stå ett par dagar. när (mata/fyll på) den varannan dag med lika propotioner mjöl och vatten.
ska du inte använda den på ett tag, sätt in den i kylen. ska du inte använda den på ett lååångt tag sätt in den i frysen.
surdegsbröd är jättegott och mycket enklare att göra än man tror. Surdeg är också jätte enkelt att ha i vilket matbröd som helst man håller på att göra.
Annars har du ett jätte gott och enkelt här(Y): New York
Hej
Jag prenumererar på surdegskultur från www.mejeribolaget.se
Man blandar det med vatten och låter det stå över natten sedan har man en härlig surdeg att baka bröd på.
Med varje sats surdeg medföljer alltid 2 nya recept.
Detta kan jag varmt rekomendera. Jag använder även min mammas surdegasrecept som hon har prenumererat på från sockerbolaget.
(Y)
det är jätte enkelt att sätta en egen surdeg.
1 del vatten och två delar mjöl. (grovt rågmjöl eller vete)
låt stå ett par dagar. när (mata/fyll på) den varannan dag med lika propotioner mjöl och vatten.
ska du inte använda den på ett tag, sätt in den i kylen. ska du inte använda den på ett lååångt tag sätt in den i frysen.
surdegsbröd är jättegott och mycket enklare att göra än man tror. Surdeg är också jätte enkelt att ha i vilket matbröd som helst man håller på att göra.
Annars har du ett jätte gott och enkelt här(Y):
New York