Hejsan!
Jag fick en stor påse kanelbullar av en kompis för några dagar sen, men han har snålat nåt så dant med fyllningen att de blev jättetråkiga. Jag har inte hjärta att slänga alla bullar, så jag tänkte om man kunde göra nåt annat med dem. Har ni nåt knep eller roligt recept som jag kan prova för att liva upp de stela små bullarna?
{cowboy} {party}Gör änglamat av dem blöta upp dem i mjölk sylt och vispad grädde en mycket gott till en god kopp kaffe. M.V.H. ALF
AngieH3 oktober 2013
Ibland, om man har tur, funkar samma trick som med torrt bröd. Pensla med lite vatten och värm i ugn i några minuter så blir de som nya. Funkar bara en gång dock....
smulpajen122 oktober 2013
Skrivet av mkml den 8 okt 2012
Torka i ugn så får du supergoda skorpor.
Har du någon aning om lämplig ugnstemperatur och tid för detta? Jag har också överblivna bullar :D
Hejsan!
Jag fick en stor påse kanelbullar av en kompis för några dagar sen, men han har snålat nåt så dant med fyllningen att de blev jättetråkiga. Jag har inte hjärta att slänga alla bullar, så jag tänkte om man kunde göra nåt annat med dem. Har ni nåt knep eller roligt recept som jag kan prova för att liva upp de stela små bullarna?
Lyckliga dig!
Då kan du göra lyxvarianten av detta recept! :)
Blåbärsbrödpudding anno 1800-tal
Går att skära i skivor och steka i smör och doppa i socker.
Alt. skära i skivor och doppa i pannkakssmet och göra en variant av fattiga riddare.
Tack för tipsen! Jag gjorde en brödpudding med äpplen och mycket kanel. Jättegott! =)
Var finns nu receptet på Blåbärsbrödpuddingen?
Torka i ugn så får du supergoda skorpor.
En grillad kanelbruschetta såklart!
http://www.recept.nu/leila_lindholm/efterratter_och_godis/mjol/grillad_kanelbullsbruschetta/
{cowboy} {party}Gör änglamat av dem blöta upp dem i mjölk sylt och vispad grädde en mycket gott till en god kopp kaffe. M.V.H. ALF
Ibland, om man har tur, funkar samma trick som med torrt bröd. Pensla med lite vatten och värm i ugn i några minuter så blir de som nya. Funkar bara en gång dock....
Torka i ugn så får du supergoda skorpor.
Har du någon aning om lämplig ugnstemperatur och tid för detta? Jag har också överblivna bullar :D