Jag ska ha en liten fest på onsdag och skulle hemskt gärna vilja ha tips på vegetariska snittar då det kommer några vegetarianer.
Skulle bli glad för tips :)
Kakan19867 november 2011
Jag har sparat en hel del recept på tilltugg som mest innehåller ost då jag själv inte gillar typ skaldjur eller skinka.
De som står nedan är de recept jag använt mest och som alltid blir uppskattade, dock är det kanske inte det du är ut efter när du säger "snittar", men det kan väl aldrig skada kanske ;)
smakkombinationer att dö för (imo)
fetaost och soltorkade tomater,
brieost och hjortronsylt
rödbetor (INTE inlagda) och fetaost
avocado, rödlök och oliver
Det fanns inte så många recept på Samosa som jag först trodde, men i allmänhet så kan du fylla dom med i princip vad som helst.
Tärna gärna potatisen istället för att mosa den...och du kan också lägga till strimlad morot eller/och lite vitkål i fyllningen.
hej alla matklubbare!
Jag ska ha en liten fest på onsdag och skulle hemskt gärna vilja ha tips på vegetariska snittar då det kommer några vegetarianer.
Skulle bli glad för tips :)
Jag har sparat en hel del recept på tilltugg som mest innehåller ost då jag själv inte gillar typ skaldjur eller skinka.
De som står nedan är de recept jag använt mest och som alltid blir uppskattade, dock är det kanske inte det du är ut efter när du säger "snittar", men det kan väl aldrig skada kanske ;)
Catarinas ostsnacks
Chili Cheese Balls
Enkelt vitlöksbröd
åh alltså, låt fantasin flöda!
smakkombinationer att dö för (imo)
fetaost och soltorkade tomater,
brieost och hjortronsylt
rödbetor (INTE inlagda) och fetaost
avocado, rödlök och oliver
varför inte göra guacamole eller egen salsa?
Pestoskruvar
Samosa kan man variera i all oandlighet och de brukar falla de flesta in i smaken.
Och det finns gott om recept här på MK förutom det nedan.
Samosa
Det fanns inte så många recept på Samosa som jag först trodde, men i allmänhet så kan du fylla dom med i princip vad som helst.
Tärna gärna potatisen istället för att mosa den...och du kan också lägga till strimlad morot eller/och lite vitkål i fyllningen.