Frysning av obakat bröd |
2 inlägg |
misslyckad bröd |
2 inlägg |
Hur dosera vid tillsats av tärsk frukt/grönsak? |
2 inlägg |
Fler frågor ang. kanelbullebak |
2 inlägg |
misslyckat småkakebak....vad gjorde jag tokigt? |
2 inlägg |
Tänkte baka kanelbullar...lite frågor |
2 inlägg |
Tungt bröd? |
2 inlägg |
Stenugn eller vanlig ugn |
2 inlägg |
mjölsortsfråga |
2 inlägg |
Sirap vs Honung? |
2 inlägg |
Kan man ersätta ett mjöl med ett annat i recept |
2 inlägg |
Varmluftsugn |
2 inlägg |
Råsocker.... |
2 inlägg |
Hallå alla bagare! |
1 inlägg |
Margarin vs rapsolja |
4 inlägg |
tapioka = |
2 inlägg |
Fråga bagaren |
2 inlägg |
Jag vill kunna göra "butiksbröd" |
2 inlägg |
Jäsning med öppet fönster. |
2 inlägg |
"Bake-off" |
2 inlägg |
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.