Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hur lagar man bäst hel anka?

  • belle12 23 augusti 2012

    Vi har fått en hel anka som jag skulle vilja laga till och bjuda mina svärföräldrar på. Jag har lagat hel kyckling i ugn många gånger men aldrig anka och är rädd att det ska bli segt och tråkigt. Vore jätte tacksam för tips och råd hur man kan få den god och saftig!

  • Erajscha 24 augusti 2012

    Det här receptet är nog rätt bra ...
    Stekt anka med sås

  • belle12 24 augusti 2012

    Tack, låter gott! {eat}

  • svengelsk 25 augusti 2012

    Den här såsen är jättegod Ankbröst med apelsinsås och vinbräserad lök.
    Om man fyller med katrinplommon får man passa noga så att stekskyn inte blir bränd.

  • belle12 26 augusti 2012

    Tack för tipset! :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.