Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

passion för kyckling och ost.. är vi fler

 • lillamu 27 januari 2009

  :D jag är helt såld på kyckling och ost. min sambo kan inte fatta hur jag kan bara sitta å äta ost... hur gått som helst. undrar hur det skulle va å få gå loss i en ostbutik.
  å tänk kyckling det är enkelt snabbt gott och kan ju varieras i det oändliga

 • Prima 27 januari 2009

  Jag drömde faktiskt om ost i natt. Min mor har nämligen hittat en supersmarrig ost som väldigt få affärer har, jag vet bara en och det är en sån där riktig gammal go fin ansedd ostbod.

  Singoalla heter osten, den är superb. Den är inte superstark eller superdansk eller något sånt där vanligt. Tycker nästan den smakar som en blandning av en rökt ost och en halvstark dansk ost. Svårt att beskriva :o)

  Så ja, jag älskar oxå ost, som den är, på mackor o absolut i mat (men det gör inte maken... suck). Ädelostar, parmesan, vanliga ostar.

  Kycklingfile är jag väldigt svag för, äter ofta kyckling här hemma.

 • The_mama97mia 13 februari 2009

  puffar lite. det var ett tag sen detta var uppe, ofta dränks en tråd...
  Jag älskar både kyckling och ost. Jag gillar starka danska ostar,,,, såna som nästan får vistas utomhus...
  Kyckling är så tacksamt att variera, ikväll blir det hemgjorda chicky bits.

 • Penne 13 februari 2009

  Hur gör du hemgjorda chicky bits??

 • UllaC 13 februari 2009

  Jag är också galen i kyckling och olika sorters ostar. (L) Olika sorter av grönmögelostar det mumsar mitt 4-åriga barnbarn och jag ofta på, medan hennes mamma och pappa rynkar på näsan och undrar vem hon brås på. Men det förstår väl alla på vem!!!:D :)(Y)
  Därför lägger jag gärna och ofta in recept på kyckling och recept med ost.

 • anluk 13 februari 2009

  Mmmm Grönmögel, Chevre, vitlöksost, stark västerbotten, brännvinsost ,camembert. Älskar ost med smak! För att inte tala om vår katt. Hon är tokig i all sorts ost.

 • UllaC 13 februari 2009

  Det gör inte min katt Anluk. Jag gav honom fetaost i morse, tänkte att något smaskigt skulle han få till helgen. Men vet du vad han gjorde? Han hoppade en halv meter rakt upp i luften och sen sprang han fort därifrån! Man skulle verkligen haft en filmkamera just då!

 • festmaten 13 februari 2009

  Kul med era katter!
  Vår dotters hund älskar Brie!!!!
  Och själv älskar jag Gorgonzola(L) Oxfilé med gorgonzola, mmmmm!!!! så gott

 • The_mama97mia 13 februari 2009

  Skrivet av Penne den 13 feb 2009

  Hur gör du hemgjorda chicky bits??  Inte alls svårt
  Chicken bitar/nuggets á la Mia

 • Gnurf 14 februari 2009

  Jag hade en gång för länge sedan en hund som kallades för Ostmästaren under hela sin levnad...allt började när han var 4mån gammal och rymde på natten ut i förtältet (vi campade runt Sverige) och mumsade i sig 400g mjukost. Han var lite kladdig om nosen när jag fick fatt i honom...:D En flaska Amarone (eller ngt annat kraftigt rödtjut) och en blandad ostbricka är en perfekt avslutning på en middag. Ostmästaren delade min passion...men han var inte så mycket för Amarone eller andra rusdrycker. En intelligent och sund kille var det med andra ord...:p

  Kyckling äter jag flera ggr i veckan både på längden och tvären.

 • ninaf 14 februari 2009

  (Y)Jag tycker också om ost, tänk att få stå och skiva från en stor, god ost...! Eller blåmögelost på pepparkakor,mmm. Varje gång jag tar fram ost ur kylen står min hund och väntar på att få en skiva, så han älskar också ost! Kyckling är nånting jag lagar flera gånger i veckan. Lätt att variera, man blir inte trött på varken kyckling eller ost.:p Inte undra på att mitt enda recept är just kyckling.:)

 • Dunadain 14 februari 2009

  Ost regerar mitt liv, har alltid gjort. När jag var yngre var det mildare ostar som gällde. Men nu skall det vara smak på dem, alla "gula" ostar i mitt fall. Har fortfarande inte lärt mig att uppskatta möglig ost, vet inte om det är känslan, eller smaken. Visst har jag provat många gånger, och Gorgonzola slinker gärna ner, om den ligger på en pizza, eller i en fylld lövbiff.

  Kyckling ligger högt på min lista oxå, görs ofta här hemma. Billigt, gött och alldeles förträffligt enkel att arbeta med.

 • Disen 14 februari 2009

  Jag bara ÄLSKAR kyckling och ost. Tyvärr så har jag en man som inte äter kyckling i några som helst former. Men tack gode gud, han gillar ost. När han jobbar kväll/natt och inte grabbarna är hemma så passar jag på att äta kyckling i alla dess former.:D
  Mitt liv kretsar runt de här gobitarna. Ost, kyckling, ost, kyckling. Det finns ju så mycket gott.
  En ostbricka sitter aldrig fel, eller hur? :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.