Undrar om någon "sitter på" receptet till en fiskrätt som jag hade i skolan och fortfarande finns... (här i Skåne iallafall)Det är ugnsbakad fisk med ett tjockt lager "gegga" på. Färg; lite gul-orange-beige...
(Kanske den hette mandelfisk...?)
Tack på förhand!!
/Marie
Jag tycker det låter som Fransk fiskgratäng.. (vet inte om det är det). Har inget recept på den men det finns mix på påse att köpa för "geggan". Jag gillar den. :)
Okänd12 november 2009
Kan det vara den här som du letar efter?
http://kicki.fagotten.ac/recept/mandeltorsk.htm
Wombat0412 november 2009
Fisk Bordelaise kallas den också ibland, om det är den franska fiskgratängen som avses. Älskar den!
(Y)
vanillalover12 november 2009
Tackar, får laga och testa mig fram vilken det e...! ;-)))
Undrar om någon "sitter på" receptet till en fiskrätt som jag hade i skolan och fortfarande finns... (här i Skåne iallafall)Det är ugnsbakad fisk med ett tjockt lager "gegga" på. Färg; lite gul-orange-beige...
(Kanske den hette mandelfisk...?)
Tack på förhand!!
/Marie
Jag tror att det är det här du är ute efter:
Mandeltorsk
Jag tycker det låter som Fransk fiskgratäng.. (vet inte om det är det). Har inget recept på den men det finns mix på påse att köpa för "geggan". Jag gillar den. :)
Kan det vara den här som du letar efter?
http://kicki.fagotten.ac/recept/mandeltorsk.htm
Fisk Bordelaise kallas den också ibland, om det är den franska fiskgratängen som avses. Älskar den!
(Y)
Tackar, får laga och testa mig fram vilken det e...! ;-)))