Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås

  • visslarn 26 november 2010

    Är au pair hos en familj i Schweiz och tänkte göra tonfisksås och pasta till middag i kväll. Har följande: tonfisk, tomatsås, crème fraiche, grädde, tomatpuré, lök, diverse kryddor.

    Såå, hur ska jag göra för att det ska bli bra? :)

  • farmoringer 26 november 2010

    Gör en variant av det här receptet..

    Tonfisksås

  • Cardawid 26 november 2010

    Hej
    Jag skulle först lägga lök och vitlök i en panna med smör. Låt löken bli mjuk och blank, Rör sedan ner alla ingredienser och lägg i tonfisken sist. Låt det sjuda på svag värme några minuter. Servera med nykokt pasta av något slag!
    Smaklig måltid:)

  • Irene8908 26 november 2010

    En väldigt enkel variant, och väldigt god, som även barn tycker om är

    4 pers:
    4 dl crème fraiche
    400 g tonfisk på burk
    salt
    peppar

    koka upp crème fraichen så det blir en bubbla eller två
    häll i tonfisken, rör om och låt koka upp lite
    smaksätt med salt och peppar

    servera med rolig pasta, tex barillas farfalle, och ärtor, majs eller något sånt :)

  • visslarn 26 november 2010

    Åh, tack. Det här är ju som att ha mamma på andra sidan skärmen!

  • Mistys 26 november 2010

    Varm tonfiskgryta

    Denna varma gryta är supergod. Testa den , om det inte redan är försent ;)

    Skippa ärtorna om du inga har, går säkert bra ändå.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.