Har precis kokat högrev och känner för att prova något annat än köttsoppa, dillkött eller peparotkött. Någon som har något förslag på smaksättning till kokkött?
The_mama97mia4 december 2009
Nästa gång - koka det som porterstek.
Eller anrätta det som skav, eller tjälknöl.
Men du har redan kokat det nu o vill ha förslag om jag förstod dig rätt.
Varför inte bara skiva/dela, gratinera under en god svampsås?
MatAnders4 december 2009
Du skulle säkert kunna göra lappskojs på en del av det i alla fall, annars göra en gryta och tillsätta köttet mot slutet?
flackagard4 december 2009
Tack för tipsen! Det blev lappskojs. Har nog inte ätit det sen skoltiden. Det blev jättegott! (Y)
Har precis kokat högrev och känner för att prova något annat än köttsoppa, dillkött eller peparotkött. Någon som har något förslag på smaksättning till kokkött?
Nästa gång - koka det som porterstek.
Eller anrätta det som skav, eller tjälknöl.
Men du har redan kokat det nu o vill ha förslag om jag förstod dig rätt.
Varför inte bara skiva/dela, gratinera under en god svampsås?
Du skulle säkert kunna göra lappskojs på en del av det i alla fall, annars göra en gryta och tillsätta köttet mot slutet?
Tack för tipsen! Det blev lappskojs. Har nog inte ätit det sen skoltiden. Det blev jättegott! (Y)
Nu verkar det ju som om du redan ätit men till en annan gång kan jag rekomendera Biffstroganoff på billigare köttdetaljer!
Tack! Har nu sparat receptet; ska absolut testa!
Mal och koka pölsa kan ju vara ett alternativ också.