Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

upphotat kokkött

  • flackagard 4 december 2009

    Har precis kokat högrev och känner för att prova något annat än köttsoppa, dillkött eller peparotkött. Någon som har något förslag på smaksättning till kokkött?

  • The_mama97mia 4 december 2009

    Nästa gång - koka det som porterstek.
    Eller anrätta det som skav, eller tjälknöl.
    Men du har redan kokat det nu o vill ha förslag om jag förstod dig rätt.
    Varför inte bara skiva/dela, gratinera under en god svampsås?

  • MatAnders 4 december 2009

    Du skulle säkert kunna göra lappskojs på en del av det i alla fall, annars göra en gryta och tillsätta köttet mot slutet?

  • flackagard 4 december 2009

    Tack för tipsen! Det blev lappskojs. Har nog inte ätit det sen skoltiden. Det blev jättegott! (Y)

  • Mistys 4 december 2009

    Nu verkar det ju som om du redan ätit men till en annan gång kan jag rekomendera Biffstroganoff på billigare köttdetaljer!

  • flackagard 4 december 2009

    Tack! Har nu sparat receptet; ska absolut testa!

  • maria_wijk 4 december 2009

    Mal och koka pölsa kan ju vara ett alternativ också.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.