Denna biffstroganoff ska inte göras på innanlår som är det vanligaste sättet utan på högrev,fransyska eller vanliga grytbitar. Den långa koktiden ger en helt otroligt mustig och god sås som nästan får en att slicka tallriken när måltiden är klar och det är det som är hemligheten med denna biffstroganoff. Den långa koktiden gör att smakerna "gifter" sig med varandra. Den är ännu godare dagen efter så jag gör den ofta på söndagen så vi får en snabb middag på bordet på måndagen. Går jättebra att frysa och billigt blir det!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mycket gott!
så lätt att laga och smakar så gott med så lite ingredienser
Mustigt och gott! Denna kommer jag att göra fler gånger.
Det här var bara jättegott! Fick godkänt av hela familjen, även min kräsna fyraåring.
Fantastiskt god och väldigt enkel!
Serverade köttet tillsammans med hasselbackpotatis och grönsaker. Använde Idealmjöl för att få såsen lite tjockare. Det blev en RIKTIGT välsmakande god middag
Mums vad gott :) Glömde tillsätta grädde, men det var supersmaskigt ändå. Kryddade med vitpeppar, fyra sorters peppar, chillipeppar och cayennepeppar. Starkt som det ska va;p
kanon gott! Halvvuxna grabbarna här slevade in och log. Detta skall tillagas fler gånger.
Fy f-n va gott! Eller så beror det på att jag är väldigt hungrig (20:00). Det är ingen snabbmat direkt, ändå tog mitt kött bara 1 tim att koka. :) Gott i vilket fall.
Blev bättre än förväntat. Morötter fungerar utmärkt i grytan. Slängde allt i crockpot på lågvärme i 8timmar, blev prima..
Jag är inte glad över högrev för man får skära bort så mkt hinnor och fett. Denna gång skar jag i princip inte bort ngt alls tänkte att maten nog duger till maken och vår hund. Jag blev positivt överraskad, jag fick inte en fettgnutta i munnen och det smakade absolut bättre än biffstroganoff gjord på riktigt fin biff. Detta kommer absolut göras igen
Galet god, enkel och billig! Gör utan grädde och det funkar jättebra!