Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svindyr el

  • busan37 14 januari 2011

    Nu har jag skrivit på. Elen är på tok för dyr

  • chrisq 14 januari 2011

    (Y)jag har aldrig haft så billig el som jag haft i 2år vet inte varför men passar mig bra fast pris o rätt bolag tror jag man ska kolla upp

  • Josses 14 januari 2011

    Skrivet av boz1965 den 14 jan 2011

    Skrivet av redd den 14 jan 2011

    Ähh.. isolera kåken och sätt in lågenergilampor!
    Fortsätter det här så kommer alla hushåll att isolera eftersom det finns ekonomi i det och energiförbrukningen minska och bli jämnare vilket gynnar alla. Till den facibla kostnaden av dom kommande 2årens thailandsresor.

    (sedan håller jag med om att systemet för elpriserna är fullkomligt bissart, men ser även goda anledningar att pressa upp priserna en del för att minska slöseriet)


    Kan hålla med om att vi har varit och ÄR alldeles för slappa med att spara på energi men det försvarar inte att elbolagen medvetet kör en strategi för att maxa elpriserna på de årstid när vi använder mest el. Varför tror du annars att de låter kraftverk stå stilla för "underhållsarbete" just under vintern?
    Har lågenergilampor i nästan alla lampor, nya kyl och ganska ny tvättmaskin (4år) och tumlare (2 år), vilken inte används varje dag. Försöker att släcka lamporna i de rum vi inte vistas i men likt förb...at så får vi bara dyrare och dyrare elräkning. (N)Har även fast pris sedan många år. Omförhandlar det varje gång det löper ut. Men inte hjälper det(N)

  • ingemar75 14 januari 2011

    Har redan protesterat. Har även till villaägaren (intresseförening) undrat varför de är så passiva nu. Kan det bero på politik?

  • boz1965 15 januari 2011

    Skrivet av ingemar75 den 14 jan 2011

    Har redan protesterat. Har även till villaägaren (intresseförening) undrat varför de är så passiva nu. Kan det bero på politik?


    Elbranschens lobby är stark i Rosenbad. Kanske därför?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.