Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Kanske kan vi tillsammans skapa en riktigt smarrig maträtt? Vi börjar med ingredienserna. När det verkar vara tillräckligt med ingredienser så börjar vi beskriva hur de ska tillredas. GODASTE KOLLIJOXET: (4-6 portioner) 2 gula lökar
3 pressade vitlöksklyftor
500 gram blandfärs.
4 Ägg Kokta
2 paket knaperstekt bacon
2 msk Dijonsenap
1 pkt bandspaghetti
smör till stekning
Garnera med lite persilja, några små tomater, och salladsblad
salt
svartpeppar
1-2 dl vispgrädde
Soltorkade tomater
2 hackade jalopeno
Vem ska försöka sig på en maträtt sen utav detta tro?? Chilikrydda
En burk créme fraiche
Riven ost
2 klyftor vitlök
Ska vi börja nu kanske...?? Börja med att steka baconet.
Fräs löken
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Kanske kan vi tillsammans skapa en riktigt smarrig maträtt?
Vi börjar med ingredienserna. När det verkar vara tillräckligt med ingredienser så börjar vi beskriva hur de ska tillredas.
GODASTE KOLLIJOXET: (4-6 portioner)
2 gula lökar
3 pressade vitlöksklyftor
500 gram blandfärs.
4 Ägg Kokta
2 paket knaperstekt bacon
2 msk Dijonsenap
1 pkt bandspaghetti
smör till stekning
Garnera med lite persilja, några små tomater, och salladsblad
salt
svartpeppar
1-2 dl vispgrädde
Soltorkade tomater
2 hackade jalopeno
Vem ska försöka sig på en maträtt sen utav detta tro??
Chilikrydda
En burk créme fraiche
Riven ost
2 klyftor vitlök
Ska vi börja nu kanske...??
Börja med att steka baconet.
Fräs löken