Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hållbar mat

  • Virvlande 29 september 2013

    Jag vill lära mig att konservera mat, i vattenbad, ättiksinläggningar, saltning och så vidare. Har ni några roliga recept att dela med er av? Än så länge har jag gjort äppelmos, saltgurka, harissa och ättiksgurka. Mitt nästa projekt är att lägga in tomater och tomatsås. Skulle vilja ha ett recept på inlagd vitkål om någon har något roligt.
    Det ska hålla längre än några veckor, gärna nåt år. :D

    Tacksam för svar!

  • Anderstam 29 september 2013

    Ett ovanligt recept i Sverige.
    Men vanligt i England och USA är.
    Inlagda rosa ägg

  • Virvlande 29 september 2013

    Oj vad kul det lät! Det måste jag prova! Tack för tipset. \o/

  • Gutis 30 september 2013

    Jag lägger in squash på samma sätt som gurka. Rödlök är också jättegott att lägga in i ättikslag för att ha till stekar....gärna vilt eller nöt.
    Nu har jag precis gjort rönnbärsgele som är jättegott.

    Leverpastej går jättebra att göra klar utan att baka klar i vattenbad. Man fryser den o tar upp efterhand o ugnsbakar.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.