Kommer någon ihåg receptet på det portvin (Bristol Cream) som många gjorde på råg, russin och jäst under 80-talet?
/MauritzL
duda6118 mars 2011
Hej! Det här är inte receptet du menar, men det är det enda på google!
Jag har ett recept på sherry som liknar din som jag gjorde på 80-talet. Den var med råg, apelsiner, citroner, socker.mm...jag kan leta reda på receptet om du är intresserad.
http://winemaking.jackkeller.net/reques13.asp :)
MauritzL18 mars 2011
Hej duda61, det vore snällt om du orkar leta fram sherry receptet, låter intressant.
Mellanbellan18 mars 2011
Så här gjorde jag Bristol Creamliknande sherry Sherry
MauritzL18 mars 2011
Tack Mellanbellan, jag hade också puttrande hinkar på den tiden. Skall bli kul att pröva igen.
Kommer någon ihåg receptet på det portvin (Bristol Cream) som många gjorde på råg, russin och jäst under 80-talet?
/MauritzL
Hej! Det här är inte receptet du menar, men det är det enda på google!
Jag har ett recept på sherry som liknar din som jag gjorde på 80-talet. Den var med råg, apelsiner, citroner, socker.mm...jag kan leta reda på receptet om du är intresserad.
http://winemaking.jackkeller.net/reques13.asp :)
Hej duda61, det vore snällt om du orkar leta fram sherry receptet, låter intressant.
Så här gjorde jag Bristol Creamliknande sherry
Sherry
Tack Mellanbellan, jag hade också puttrande hinkar på den tiden. Skall bli kul att pröva igen.