Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord Bristol Cream

  • MauritzL 18 mars 2011

    Kommer någon ihåg receptet på det portvin (Bristol Cream) som många gjorde på råg, russin och jäst under 80-talet?
    /MauritzL

  • duda61 18 mars 2011

    Hej! Det här är inte receptet du menar, men det är det enda på google!

    Jag har ett recept på sherry som liknar din som jag gjorde på 80-talet. Den var med råg, apelsiner, citroner, socker.mm...jag kan leta reda på receptet om du är intresserad.

    http://winemaking.jackkeller.net/reques13.asp :)

  • MauritzL 18 mars 2011

    Hej duda61, det vore snällt om du orkar leta fram sherry receptet, låter intressant.

  • Mellanbellan 18 mars 2011

    Så här gjorde jag Bristol Creamliknande sherry
    Sherry

  • MauritzL 18 mars 2011

    Tack Mellanbellan, jag hade också puttrande hinkar på den tiden. Skall bli kul att pröva igen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.