Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelkyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, god och lagom snabb kyckling rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bryn kycklingfiléerna runt om i matfett. Krydda med salt och peppar. Lägg över filéerna i en ugnsform.
  3. Smula över osten. Rör ihop fond och grädden. Häll såsen över kycklingfiléerna. Ställ in i ugnen i 15 minuter.
  4. Dela tomaterna och lägg dem ovanpå. In i ugnen i ytterligare 15 minuter.
  5. Servera med ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hallon36 3 augusti 2009

    Denna kyckling var absolut helt ok. Använde ädelost på tub. Rekommenderar folk att prova den... Hallon36

  • Cassiopeya 24 februari 2013

    Väldigt gott! Gjorde visserligen om lite i receptet. Tog hälften grönsaksbuljong, hälften hönsbuljong. Använde vanlig vispgrädde och även crème fraiche. Tillsatte en skvätt mjölk också. Perfekt helgmat som fick tummen upp av hela familjen. Tack för ett bra recept =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.