Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelkyckling med vindruvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god kycklingrätt med mild smak och en härlig brytning av vindruvorna. Perfekt som bjudrätt då den går att förbereda och sedan ställa in i ugnen strax innan gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnsfast form. Koka ihop grädde och mjukost, smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över kycklingen och gratinera i 225 grader i 10 minuter. Dela och kärna ur druvorna och lägg dessa över.
  2. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.