Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostfilé

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Så här gör du; Bryn filéen så den får yta Salta och peppra Strimla purjon, skiva svamp och snoppa sockerärter Hacka skinkan Lägg grönsaker, skinka och persilja i botten på en ugnsform Häll över grädde Värm ugnen till 225 grader Ugnsstek grönsaks- och skinkblandningen i 10 minuter Ta ut och rör om i densamma Lägg på filéskivorna på grönsaksbädden Toppa med gorgonzolan ovanpå oxfiléen Stek i ugn ytterligare 15 minuter
  2. Gorgonzolan kan bytas mot annan ädelost

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.