Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostfilé med grönsaksmix

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Denna rätt är kalasgod. Perfekt festmat och om man vill kan den förberedas innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa & snitta längs med hela filén. Krydda den & bryn den i smöret. Lägg den sedan i en form med snittytan uppåt. Smula osten & blanda det med ströbröd & rör ner det i filén.
  2. Ansa svampen. Kärna ur & skölj paprikan. Skär allt i bitar & lägg det vid filén. Ringla över olja & krydda med salt & timjan.
  3. Tillaga mitt i ugnen i 225 grader i ca 20 min.
  4. Värm såsen i en kastrull & smula ner ädelosten.
  5. Servera gärna med hasselbackspotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.