Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En gryta med massor av gott i som kokar medan tillbehöret kokar. Grytan kan även lagas på fläskfilé eller kycklingfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp baconet, korven och köttet i bitar.
  2. Skala och skär all lök i strimlor. Skär upp paprikan i bitar.
  3. Bryn bacon, korv och kött i baconets egna fett. Tillsätt lök och paprika och bryn lite. Tillsätt grönsakerna, grädden och buljongtärningen.
  4. Koka upp och tillsätt tomatpurén och peppar.
  5. Koka allt i ca 20 minuter. Smaka av och salta ev.
  6. Servera grytan med kokt potatis, ris eller pasta.

Kommentarer (7)

  • jenka80 8 augusti 2012

    Super god!! =)

  • Bettan1969 8 augusti 2012

    Tack så mycket ! :)

  • niionstjej 7 november 2012

    Super god gryta =) Jag använde dock inte så mycket lök och hade i lite purjolök istället. Serverade med blomkålsris.

  • monicadanell 9 december 2012

    super god 5 poäng

  • pion8171 20 april 2013

    Tack för tipset! Ska testa det till middag ikväll. Låter såååå gott :)

  • Mackakreta 29 juni 2014

    Gott! Ändrade några småsaker, vanlig grädde istället för matlagningsgrädde, hade färsk broccoli och röd, grön o gul paprika. En burk hela champinjoner fick åka med. Hade ris till..

  • Hanne87 10 mars 2015

    Men ååå, vad gott detta var, högsta betyg. Jag och min sambo gjorde denna. Vi bjöd även mina svärföräldrar, fick riktigt bra betyg från alla. Trodde först det var alldeles för mycket lök, men nepp, det sjunker ihop, och blir helt perfekt.. Love it!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.