Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Dela broccolin i mindre buketter och koka dem i lättsaltat vatten 1 minut. Låt dem rinna av.
  3. Lägg ut spättafiléerna. Krydda med salt och peppar. Rulla ihop dem och lägg dem i en smord ugnssäker form tillsammans med broccolin.
  4. Mosa osten och blanda den med grädden. Häll blandningen över fisken. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
  5. Servera med pressad potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.