- Serverar: 5 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Väldigt enkelt, men gott! Ser lite kul ut också! :)
Instruktioner
- Vispa ägg och socker riktigt poröst.
Tillsätt övriga ingredienser för kakan.
- Bred ut på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
- Grädda 200-225 C i circa 5-7 minuter, tills den fått fin färg. Kolla med en sticka om kakan är klar.
- Lägg den gräddade kakan upp och ner på ett annat bakplåtspapper med strösocker på. Dra av bakplåtspappret(som kakan gräddades på) tips: man kan pensla lite kallt vatten på pappret ifall det inte lossnar så lätt.
- Bred sylt över kakan och rulla ihop från kortsidan. det är bra om man rullar ihop kakan medans den är någorlunda varm, annars går den lätt sönder.
- Låt svalna och skär sedan i ganska tjocka skivor.
- Lägg dem "ner" på fat och toppa med vispgrädde. Lägg försiktigt en persikohalva per tårtbit.
- Lycka till!
Publicerat den
5 juli 2011
Liknande recept
Skriv kommentar