Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegod stek med härliga smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid salt och peppar runt steken. Stek köttet runt om så den får en fin färg. Sjud steken med kryddor och vätskan på svag värme tills termometern visar 75 grader(ca 1 timme).
  2. Såsen: sila skyn. Blanda i grädden mjölet. Häll den i skyn tillsammans med kalvfonden och sirapen. Koka upp. Låt puttra en liten stund. Salta och peppra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.