Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsnäckor

 
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i mjölken. Blanda ner de andra ingredienser. Knåda tills du får en slät deg. Låt jäsa i en halv timme.
  2. Blanda alla ingredienser till fyllningen.
  3. Kavla ut degen, ca 50x30 cm. Bre fyllningen på degen. Rulla ihop. Skär 2 cm tjocka skivor. Låt jäsa ca 25-30 minuter.
  4. Bakas i 220 grader varm ugn i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.