Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppeltiramisu

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag åt en variant av denna på ett fik i Gävle nyligen. Det fick mig att gå hem och prova lite... Detta är resultatet!! Mums!!

Ingredienser

Instruktioner

Blöt kexen i en blandning av juice och likör och täck botten av en sockerkaksform med kexen. Vispa äggulorna och florsockret pösigt. Vispa äggvitorna till skum och vänd ned i sockersmeten tillsammans med mascarponeosten. Häll blandningen över kexen. Ställ kallt. Strö över kanel och kakao om man vill åt chokladsmaken. Jag lät den stå över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.