Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplemarmelad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott till grillat kött eller en stek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i tunna klyftor. Koka under lock tillsamamns med vattnet i 15 minuter.
  2. Tillsätt syltsockret och koka i 5 minuter. Vispa kraftigt så att äpplebitarna går sönder.
  3. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara kallt.
  4. Tips: Blanda riven pepparrot eller färsk timjan i lite av marmeladen och servera som tillbehör till grillat griskött och lever.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ellneull 2 oktober 2008

    Kan du skriva ut detta?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.